Spreuk van de week 29 juli

“Op handen dragen”.

Onvoorwaardelijke liefde….
Het is dat ik de foto zo leuk vind, maar eigenlijk had hij andersom moeten zijn.
Ik weet nog goed de dag dat jij geboren werd, het was alsof het nooit anders was je geweest, wat een bizar maar fijn gevoel. Ik vond het dan ook heel erg dat je nog in het ziekenhuis moest blijven en ik niet bij je kon zijn.
Ik weet niet wat dat is en dat gevoel kan je alleen maar begrijpen als je het zelf ervaren hebt.

Angelo, jij bent mijn nummer één voor altijd en niemand komt daartussen, wat er ook gebeurt wij komen er altijd samen uit, ik zal voor je vechten en ik zal je ook nooit en te nimmer in de steek laten, zo lang als ik besta.
Ik snap ook echt niet dat ouders hun kinderen in de steek kunnen laten, dat gaat er bij mij echt niet in.
Je eigen vlees en bloed hoe dan????
Angelo ik hou van jou.

Liefs en een fijne dag,
Angelique

#AngiesBodyCare #SpreukVanDeWeek #OpHandenDragen #LiefdeIs #MijnLiefdeVoorAngeloVoorAltijd #OnvoorwaardelijkeLiefde

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.