Wat is de Pijn Reset Methode (PRM)?

TRM

Het klinkt misschien bijna te mooi om waar te zijn, maar geloof me, ik spreek uit ervaring. Door deze prachtige methode kan je een pijnvrij of nagenoeg pijnvrij leven leiden.

De Pijn Reset Methode (hiervoor Triggerpoint Reset Methode TRM) is een natuurlijke en duurzame oplossing voor chronische pijnklachten in de vorm van een individueel coaching programma van ongeveer 5 a 6 weken. Naast het opsporen en laten verdwijnen van triggerpoints (spierknopen) worden ook de daadwerkelijke onderliggende (vaak onbewuste) oorzaken aangepakt.
Deze, vaak onbewust, onderdrukte emoties worden opgeslagen en in pijnplekken in het lichaam omgezet, zodat het brein “gewoon” kan blijven functioneren zonder belemmeringen. Er ontstaat spanning op de bindweefselvliezen, waardoor de spieren steeds “vaster” komen te zitten met triggerpoints tot gevolg. Het ‘episch centrum’ van de slechte doorbloeding. 

Deze methode bestaat uit zachte handgrepen gecombineerd met MIND-BODY coaching technieken om je zenuwstelsel te kalmeren.

Je leert om blijvend pijnvrij te worden. 

Is de Pijn Reset Methode iets voor jou?

Loop je al veel te lang met klachten en kom je met andere behandelmethodes niet vooruit?
Grote kans dat de Pijn Reset Methode ook voor jou dé manier is om je pijn te verminderen of er zelfs eindelijk helemaal vanaf te komen.

Wil je door de Pijn Reset Methode

 • Ook van je chronische nek-, schouder- en rugklachten af?
 • Van je artrose, hernia, fibromyalgie of frozen-shoulder af?
 • Van je RSI, spanningshoofdpijn, migraine, oorsuizen, evenwichtsstoornis af?
 • De regie over je eigen lijf weer terugkrijgen?
 • Weer vrij bewegen en je energieker voelen?
 • Zelf in staat zijn om je lichaam pijnvrij te houden?
 • Beter presteren op je werk?
 • Weer volop genieten van het leven?

Herken je jezelf in de volgende uitspraken?

 • Behandeling zorgt tot nu voor geen of alleen tijdelijke verbetering
 • De pijn is erger wanneer ik me angstig, boos, gestrest etc. voel
 • De pijn begon op één plek maar heeft zich uitgebreid
 • Ik ben (pro)actief en open minded 
 • Ik wil van de pijn af en daar zelf 100% aan doen wat ik kan

Geef het een kans. Er gaan al zo veel mensen dankzij deze methode pijnvrij door het leven.

Mijn eigen ervaring

Zelf had ik jaren last van pijn in mijn rug (hernia), nek en vingers (artrose) en door deze unieke techniek van de Pijn Reset Methode ben ik pijnvrij. Dankzij deze methode kan ik weer volop mijn werk doen. Door dit geweldige resultaat ben ik zo enthousiast geworden over de methode, dat ik zelf de opleiding voor Pijn Reset Methode Therapeut heb gevolgd, bij Tim van Orsouw de grondlegger van deze Methode. Ik heb de kennis gekregen om mijn klanten het maximale te bieden door ze (nagenoeg) pijnvrij te krijgen en ze daarbij ook nog de handvatten mee te geven om zichzelf pijnvrij te houden. 

Als therapeut besteed ik veel tijd en energie in mijn ontwikkeling. Ik ben altijd op zoek naar methodes om mijn klanten nog beter en effectiever van hun pijnklachten af te helpen. Intussen heb ik me steeds meer gespecialiseerd in de behandeling van chronische of steeds weer terugkerende pijnklachten.

“The way to get started is to quit talking and start doing.”

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook van chronische pijnen af? Vraag dan een vrijblijvend RESETgesprek aan.