Wie zit er achter het bedrijf van Angie’s Body Care?

Mijn naam is Angelique Lammertink en ben moeder van een 21 jarige zoon die aan topsport doet. Het masseren en tapen komt dus erg goed van pas.
In 2006 deed ik een workshop Hotstonemassage en het masseren beviel mij zo goed dat ik de opleiding voor sportmasseur heb gevolgd bij de 1e Nederlandse Vereniging Voor Sportmassage. Via de Nederlandse Examenstichting in de Sport- & Perimedische Gezondheidzorg en de Vereniging Opleidingsinstituten Massage en Sportverzorgingen.

Met het diploma van deze opleiding ben ik vervolgens in een massagestudio gaan werken. Tegelijkertijd volgde ik verschillende cursussen, zoals triggerpoint-, bindweefsel-, en diverse Ontspanningsmassages ter uitbreiding en specialisatie.

Al deze kennis leidde tot het opstarten van mijn eigen praktijk in 2008. Sinds 2009 ben ik ook erkend Stoelmasseur en aangesloten bij TouchPro Europe. Ik ben gespecialiseerd in rug, schouder en nek klachten.
Voor mij is het belangrijkste dat zowel de klant als ik een goed gevoel bij de massage hebben. Ik werk integer en in overleg met mijn cliënten. Die moeten zich er goed bij voelen en met een ontspannen gevoel mijn massagepraktijk verlaten na de behandeling. Het komt ook voor dat de behandelingen zo goed aan slaan dat mijn cliënten een half jaar lang geen terugkerende klachten hebben.

Bent u niet tevreden, vertel het mij.
Bent u wel tevreden, vertel het anderen!

Vanwege mijn artrose ben ik op zoek gegaan naar iets wat ik wel kan blijven doen zonder pijn. De Triggerpoint Reset Methode (TRM) kwam toen op mijn pad en ondertussen ben in gecertificeerd Tiggerpoint Reset behandelaar. Met deze methode heb ik mezelf van chronische pijnklachten af geholpen en dat hoop ik voor jullie ook te kunnen doen.

Geen tijdelijke pijn bestrijding meer, maar en leven lang zonder pijn!!

Aan welke goede doelen heeft Angie’s Body Care meegedaan?

In 2008, 2009 en 2016 ben ik meegegaan als masseur met de “DE ROPARUN” en dit jaar ga ik ook weer mee.

In 2010 heb ik voor KIKA gemasseerd.

Naast mijn werk als masseur, ben ik werkzaam als procesondersteuner bij het ROC Mondriaan.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

Angelique